donderdag 9 juni 2011

nummer 3 en vakantie

Goedemorgen allen,
Ja het is echt niet te geloven, we hebben zelfs nog een nieuw designteamlid ! Zoals ik al zei hadden we zoveel aanmeldingen dat ik moeilijk kon kiezen en dus er 3 heb gekozen.
Dilly ook jij van harte welkom ! Het voorstelstukje van Dilly is hier, foto volgt nog !
Verder is De winkel vanaf morgen een week gesloten. Wij gaan het er lekker in Barcelona van nemen.
Bestellingen kunnen natuurlijk wel geplaatst worden, en indien er internet is zal die ook in behandeling worden genomen, maar de verzending gebeurt dan pas na de 17e !


Hallo, ik ben Dilly en ik woon al bijna 35 jaar samen met mijn man Chris. Ik ben moeder van twee kinderen, een dochter en een zoon. Ook ben ik de trotse oma van 6 kleinkinderen. Volgens mij zegt iedere oma dat wel, maar ik vind kleinkinderen ideaal scrapmateriaal. Kruimel, mijn kleine ondeugende hond, is eveneens vaak mijn scraponderwerp.
Door lichamelijke beperkingen moest ik een aantal jaren geleden veel inleveren waaronder paardrijden. Dagelijks was ik met mijn paard(en) bezig dus ik moest een nieuwe invulling zoeken voor de vrije tijd die ik toen kreeg. Dat was voor mij het moment dat ik begon te scrappen, nadat ik een workshop had gevolgd raakte ik volledig besmet met het scrapvirus en ik kan het iedereen aanraden!
Naast scrappen heb ik tal van andere hobby’s; het schrijven van korte verhalen, fotograferen, haken, koken en bakken, met mijn hond Kruimel naar buiten en samen lange ritten maken op mijn scootmobiel.
Ik ben een positief mens en bij mij is het glas nooit half leeg, maar altijd half vol! Wil je nog meer over mij weten? Schroom niet maar stel je vraag.
http://dillysscrapblog.blogspot.com

6 opmerkingen:

blogvanco zei

Whaaaaaaaah Dilly, het wordt hier nou steeds gezelliger :-) Welkom in het team meid !!

Liefs, Co

Unknown zei

Gefeli met je benoeming Dilly! :D

Dilly zei

Ageeth, ik vind het super dat ik uitgekozen ben om jouw team te versterken. Ik heb er zin in!

Jacqueline zei

Gefeliciteerd, Dilly!! Je hebt een hele goede keus gemaakt, Ageeth.

Hanny zei

Ook jy veel succes Dilly, groetjes Hanny

Wil zei

hoi beetje laat maar was weekje weg gefeliciteerd en welkom bij het team veel plezier hier