maandag 8 november 2010

Shadow on the wall Layout - door Corine.

Shadow on the wall

Een opmerkelijke foto van dochter en zoon. Ik was een tijdje geleden bij mijn moeder aan het koffieleuten, de zon scheen en ineens zag ik iets: een schaduw van die 2 op de muur. Gauw fototoestel gepakt (die sleep ik nogal eens mee) en de kids gevraagd of ze nog even wilden blijven staan ... en dit is het resultaat.



Ik heb gebruik gemaakt van het papier van BasicGrey / Pyrus, zwart cardstock en kraftpapier. De titel is van grungeboard, bewerkt met chalk en vervolgens een laagje glossy accents. Ik had niet de goede kleur inkt om het board mee te kleuren tot mijn oog viel op een doosje met tig kleurtjes chalk en daar ben ik mee aan het mengen gegaan tot ik de goede kleur had. De vlinders heb ik op dezelfde manier gekleurd. Verder heb ik gebruik gemaakt van raffiadraad, stickerband (van de xenos) en de journaling note is van MM. En dan nog de gebruikelijke frutseltjes.

Liefs Corine

5 opmerkingen:

Scrapcorner zei

Lieve Corine,
Dank je wel voor je schitterende bijdrage, maar het is dan ook een heel byzondere foto. Je moet het maar "zien". Dan sleep je dan toch maar niet voor niets je camera mee.
Liefs Ageeth

.:♥Marit Pettinga-Meijer♥:. zei

Wauw Corine...prachtige foto!!! En wat heb je er een geweldige layout omheen gemaakt! Super hoor!
Liefs, Marit.

Anneke. zei

Super mooi gedaan!
Groetjes Anneke.

Unknown zei

heel mooi weer Corine top foto ook.
groetjes,Lean

Wil zei

super foto en erg leuk geworden ook heb je de foto leuk in je lo ve rwerkt met mooi papier