donderdag 21 januari 2010

Chocomok Kaart - door Sandra.Ja, eindelijk weer wat nieuws op het Scrapcornerblog! Ageeth zit lekker in Maleisie te genieten van een welverdiende vakantie! Ondertussen zit ik niet stil en heb voor jullie deze leuke chocomokkaart gemaakt met het prachtige nieuwe papier van Basic Grey - Sugar Rush en dat is te koop in de Scrapcorner webshop! Ook de schattige roosjes (in het midden van de bloem) zijn bij ons te verkrijgen in de webshop . De pons is van Martha Stewart en die geweldige ponsen zijn allemaal te vinden in de winkel!

Werkwijze:

Print het onderstaande patroon uit en teken het aan de achterzijde van je carstock over en knip of snij het uit. Het linkeroor van de mok is eventueel optioneel (het is net wat je zelf leuk/handig vindt). Aan de binnenkant heb ik een zakje Hot Choco gedaan. Deze kaart is leuk om zo te versturen naar iemand om diegene uit te nodigen voor een lekker bakkie!


Veel plezier met dit patroon en ik zou het leuk vinden om jullie uitwerkingen hiervan te zien!

Graag wil ik jullie nog even wijzen op de sluitingsdatum van de Wedstrijd!. Jullie creaties moeten voor 31 januari aanstaande binnen zijn om kans te maken op die geweldige kadobon t.w.v. 17,50 euro! Doen jullie mee?

Verder wordt het nieuwe DT 15 februari bekend gemaakt en kom dan snel kijken hier op het Blog, want er komen hele leuke acties aan!

Groetjes, Sandra.

7 opmerkingen:

Lean zei

Ziet er gaaf uit mooi gemaakt.
gr,lean.

Anneke zei

Wat leuk zeg, ziet er prachtig uit. Bedankt voor de werkbeschrijving.

Groetjes Anneke

cristel zei

hij is kei leuk echt en harstikke bedankt voor het patroontje

Ageeth zei

Ha die Sandra, Ik moet er even niet aan denken aan warme chocolademelk, zit hier in de 30 graden :-) maar ik ga het zeker een keertje maken want het ziet er weer super uit.
Liefs Ageeth

Mariëlle zei

Heel erg leuk!!!
Volgens mij kan ik daar wel iets mee ;-)

Karin zei

wat een onwijs leuk kaartje. En bedankt ook voor het patroontje. Dat komt vast nog wel een keer van pas :)

Groetjes karin

m@deliefjuh zei

ik heb deze kaart voor mijn zus gemaakt. heb hem op mijn blog gezet

groetjes martine