donderdag 21 juni 2012

Bird-day box en droevig nieuws....

Hallo allemaal!

Ik heb deze Bird-day Box gemaakt met Flourish papier van Bo Bunny! Ook zitten er een paar schattige roosjes op uit de Scrapcorner shop!
Het roosje bij de bips van Tilda heb ik gemaakt met van dat vloeipapier wat tussen fotobladen in zit! Ik heb het bewerkt met Glimmer mist (volgens mij niet mijn ding) en nat in elkaar gefrommeld.Het patroon van deze box kun je hier in mijn patronenshopje vinden


Helaas heb ik vanwege drukke werkzaamheden moeten besluiten om te stoppen als Designteam lid van Scrapcorner! Ik heb het ruim 5 jaar lang met veel plezier gedaan, maar ik moest helaas keuzes maken. Bedankt Ageeth! Helemaal zal ik niet weggaan en ik blijf alles rondom Scrapcorner natuurlijk volgen, dus ik zeg 'Tot Ziens'!

Groetjes, Sandra

5 opmerkingen:

Hanny zei

super leuk! En johhhhhhhh jammer dat je er mee stopt we zullen je zeker missen! groetjes Hanny

Sandra's Scrapsels zei

Dank je wel Hanny!!

Ageeth zei

Lieve San,
Zoals ik je ook al vertelde zal ik je zeker missen. Maar we houden uiteraard contact en er is voor jou altijd een plekje in het team. Dank je wel voor alles.
Liefs Ageeth

wil zei

mooie kaart weer sandra en jammer maar we volgen. en je bent hier ook wel beetje bij ons. en je mooie werk stukken zien dan wel op je blog, jammer maar je kan ook niet alles tegelijk he sus6 met je winkeltje en dankje voor al moois wat we hier mochten zien

Sandra's Scrapsels zei

Dank je wel Ageeth en Wil!!
Lief van jullie!

Liefs, Sandra