maandag 6 februari 2012

Canvas Fauve


Al heel lang wilde ik weer een keer een layout op een canvas maken.. maar steeds kwam het er maar niet van.. tot ik het papier van Basic Grey 'Kissing Booth' zag... dáár wilde ik iets mee maken! Met een foto van een dochtertje van een vriendin ben ik aan de slag gegaan.
Het canvas heb ik eerst bewerkt met gesso en zo een beetje stuctuur aangebracht. Met een heatgun ben ik de gesso gaan verwarmen tot het bobbelde. Hier en daar wat embossingpoeder gestrooid voor wat kleur en dat weer verwarmen. Even wachten tot het canvas droog is en dan de randen inkten en stempelen.
Een compositie maken van de mooie papiertjes (randen bewerken met een edge distresser en inkt), beetje schuiven.. plakken en versieren maar!

Dit smaakt in ieder geval naar meer! 

Groetjes,
Natalie


Gebruikte materialen:
Canvas: canvas van 24x30cm, gesso, Disstress Ink 'Brushed Corduroy', div. achtergrondstempeltjes, een tekststempel, een wc rolletje, embossingpoeder, heatgun.
Papier: Basic Grey 'Kissing Booth' vellen: lip gloss, kiss, i do, pucker up.
Embellies: parelsnoertje, kantje, taartrand, bloemetjes, vlinder pons, thickers, hotfix, Prima corner crystal, en houten hartjes.4 opmerkingen:

Scrapcorner zei

Lieve Natalie, het is altijd weer een verrassing wat je nu weer gaat maken. Deze Canvas was een aangename verrassing kan ik je melden. Prachtig! Dank je wel
Liefs Ageeth

marja zei

erg erg mooi zeg! dat papier is inderdaad geweldig!!

Marcia Schel zei

Super, vind hem heel mooi

Natalie zei

Hihi, nou Ageeth.. er vlogen zo 4 layouts uit mn handen.. dus die komen er ook nog aan :)

Heb het canvas cadeau gedaan aan de mama van de baby, en ze bleef maar kijken.. zo leuk!

@meiden; thnx :)