donderdag 28 juli 2011

Flowergirl

FlowergirlAgeeth is een enorme grapjas :-) Die stuurde mij papier op waar ik een tijd geleden ook al eens mee aan de slag was geweest namelijk het papier van Basic Grey / Sweet Threads. Ik vond het niet zo erg hoor want ik vind het mooi, vrolijk en fris papier en ik had nog een foto die er wel bij paste.
Op de foto dochter Puck, vorig jaar zomer. Het was toen helemaal hip om je fiets, althans het stuur, te versieren met bloemen. HAHA paste precies bij dit papier vond ik. Ik heb ook weer de roosjes gebruikt van Prima (ook bij scrapcorner) en wat bloemen uit het papier geknipt.

Op het moment dat deze LO wordt geplaatst zit ik hopelijk nog steeds in Toscane, genietend in de zon, blablabla ... boekje erbij, spelletjes doen met de kids, even afkoelen in het zwembad. Gewoon genieten en uitrusten want daar hebben we vakantie voor.

Tot gauw maar weer en scrap ze :-)

Ciao,
Corine

3 opmerkingen:

Scrapcorner zei

Lieve Co,
Dat weet je toch dat ik de leukste thuis ben :-)
Je hebt er weer een hele vrolijke bloemige layout van gemaakt. Dank je wel!
En je hebt het vast ontzettend naar je zin in Toscane, want het is er prachtig. Veel foto's zullen we dus waarschijnlijk nog wel terugzien.
Liefs Ageeth

wil zei

wauw he alles klop bij elkaar super ge daan hoor en je lo is er prachtig door ge worden ge niet van de zon daar groetjes wil

Dilly zei

Cootje, gave LO!!!!! Geiet van de vakantie en vooral van de zon. Als het meezit krijgen wij in Nederland morgen de zon. Kussss