maandag 20 juni 2011

Sweet - door Corine.Hallo Allemaal,
Het was weer mijn beurt om iets te maken voor scrapcorner. Ik heb me door Ageeth laten verrassen met papier, altijd spannend hoor, dan krijg je soms papier dat je zelf niet gauw zou kiezen. Zo ben ik niet zo van het roze, haha. Maar ik moet zeggen: het was weer een leuke uitdaging. Juist leuk om dan iets te "moeten" maken.

Deze layout is gemaakt met het papier van Basic Grey / Sweet threads. Ik heb uit één vel een "raster" gehaald en deze over een ander vel geplakt. De foto komt uit de fotoshoot collectie van eind april, ik heb er hier nog tig liggen en kan nog even vooruit. De haren van Puck heb ik nog een beetje opgeleukt :-) De rest is weer "van alles wat". De "ketting" heb ik een beetje over de layout heen gedrapeerd en vastgezet met borduursteekjes.

Bedankt voor het kijken maar weer ! Ik hoorde dat het deze week nog niet echt wil zomeren dus ... scrap ze !!

Groet, Co

6 opmerkingen:

Cards en Box bij Lady M zei

het is een erg leuke lay out geworden je slinger vond ik ook erg mooi gr maartje

Ageeth zei

Lieve Co,
Wat een prachtige Layout heb je gemaakt. Heleamaal te gek.
Dank je wel
Liefs Ageeth

Dilly zei

Wat een prachtige LO. Leuke kleine details ook. Zo'n verrassingspakket lijkt mij ook wel wat.De 'zilveren' bloemen maken het, wat mij betreft, af.

Ans zei

Fantastisch gedaan weeer Co!! Je maakt er telkens weer wat moois van, welk papier het ook is. De zwart-wit foto doet het geweldig in combinatie met het gekleurde papier, zou je niet zeggen als je het zou vertellen, je moet het echt zien!!

blogvanco zei

Bedankt dames voor de leuke reacties !! xxxx Co

wil zei

erg leuk zeg super leukgedaan jawel erg leuk papier vind ik zelf