maandag 30 mei 2011

Goedemorgen mededeling en een oproep

Vandaag geen project wat gepost wordt maar wat mededelingen.
Wegens familieomstandigheden is het Sandra nog niet gelukt haar project van vandaag te maken, maar zij zal zo snel mogelijk hier iets plaatsen.
Helaas heeft Lean te kennen gegeven geen tijd meer te hebben om voor het blog haar hele mooie en byzondere lay-outs te maken. Jammer want het was altijd een feest om haar lay-outs goed te bekijken. Maar ik wil haar toch heel erg bedanken voor haar inzet.
Dit geeft wel weer een lege plaats in het team die ik toch wel graag wil opvullen. Ik zoek dus iemand die prachtige lay-outs maakt. Wat wordt er verder van je gevraagd: eigenlijk niets. Eens in de 7 weken moet je (volgens schema) een inzending doen., met uiteraard papier uit Scrapcorner. Heb je zin om het team te versterken stuur dan wat voorbeelden naar info@scrapcorner.nl en misschien ben jij het nieuwe lid van het designteam.

Liefs Ageeth

7 opmerkingen:

blogvanco zei

Jammer dat je er mee stopt Lean, maar soms moet je keuzes maken :-)
Ik blijf je volgen op je blog, je maakt prachtige dingen !

Lean zei

succes met het vinden van een nieuw team lid moet lukken zijn zo veel mooie scrappers in ons landje..
Groetjes en jullie ook bedankt <lean

Petra zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
wil zei

jammer dat ze stop zal de volgende keer een lol maken

Scrapcorner zei

Petra: Nee sorry ik zoek echt iemand die LO's maakt.

Tineke zei

Ik heb zo mijn bedenkingen. Lijkt me wel erg leuk, maar je zit toch aan tijd gebonden en dat lukt niet altijd. Wat is wijsheid.

blogvanco zei

Tineke, wijsheid is gewoon "gaan met die banaan", meedoen joh, je maakt zulke mooie LO's !! En wat is nou eens per 7 weken iets maken, doe je anders ook wel ;) Zet 'm op !!
Liefs, Co