vrijdag 29 oktober 2010

Gast Designer Project - Nicole.

Nicole heeft de werkbeschrijving van Marit een klein beetje uitgebreid en haar hier deze leuke doosjes weer van gemaakt. Ook zij heeft het Doodlebug Swiss Dot  papier gebruikt. Nicole dank je wel voor je bijdrage.
Wil je nog meer werk van Nicole zien kijk dan even op haar blog.
Benodigdheden:


- wit cardstock (1 stukje van 21 x 10 cm. en 1 stukje van 13,5 x 7 cm en een dun reepje om op te stempelen)

- nestabilities classic scalloped rectangles large

- stans-apparaat voor de nestabilities

- plakband

- stukje designpapier van 5 x 10 cm.

- stukje lint van ongeveer 40 cm.

- dubbelzijdige tape

- tekst-stempel

- zwarte inkt

- 2 hotfix-steentjes SS20

- 5 reepjes merci-chocolade.Beschrijving:Stap 1:


Ril of scor het stukje cardstock met de afmeting 21 x 10 cm. op 10 en op 11 cm. Dit is de buitenkant van het doosje.
Ril of scor het stukje cardstock van 13.5 x 7 cm aan beide korte zijkant op 1 en 2 cm. en aan één lange zijkant eveneens op 1 en 2 cm.

Snij dan aan de lange zijkant de hoekjes weg, zoals op de tekening met de rode pijl staat aangegeven.

Dit is de binnenkant van het doosje.

Stap 2:

Uit de buitenkant van het doosje stans je met de nestabilitie-stans een venster. Dit doe je door eerst 1x de nestabilitie te stansen aan de bovenkant langs de vouw. Zie foto.

Vervolgens plak je de nestabilitie met een plakbandje langs de rand van de eerst stans zodat de geschulpte rand precies doorloopt. Zie foto 2.Na de tweede keer stansen is dit het resultaat.


Stap 3:

beplak de buitenste randen van het tweede stuk cardstock (dus de binnenkant van het doosje) met dubbelzijdige tape en vouw het zoals op de foto tot een doosje.


stap 4:

Plak het doosje aan de binnenkant van het andere stuk cardstock (de buitenkant van het doosje) onderaan de NIET-gestansde kant, zie foto

stap 5:

Plak aan de buitenkant van het doosje, onder het gestansde venster (ik noem dit verder "het klepje van het doosje") het stukje designpapier van 5x10 cm.


stap 6:

plak langs de bovenrand van het designpapier een stukje dubbelzijdige tape dat doorloopt langs de binnenkant van het klepje van het doosje. Plak hierover vervolgens het lint (het lint loopt dus ook langs de binnenkant van het klepje) en knoop dit vast.


Stap 7:

Stempel op een stukje wit cardstock met zwarte inkt de tekst-stempel (in mijn geval de tekst "get well soon" en " Just for you"). Snij de stempel vervolgens uit tot een strookje met aan de linker- en rechterzijde van de tekst wat extra ruimte. Op deze ruimte plak je een hotfix-steentje. Plak het tekst-strookje vervolgens op de voorkant van het doosje.


Stap 8:

Doe vijf reepjes merci-chocolade in het doosje en klaar!

donderdag 28 oktober 2010

Kaartenkit

Binnenkort gaat de 2e kaartenkit de deur weer uit. Als jij hem ook wil hebben, geef je dan nu op!! Hij kost maar 12,50 per maand en is veel meer waard. Ik heb net de spullen ervoor ingekocht en ik denk dat hij superleuk wordt. Ook zit er iedere maand een uitdaging bij. Hiermee maak je kans op de volgende kit gratis!

Geef je nu hier op!
Je zit er niet aan vast, en kunt hem altijd weer stopzetten!
Groetjes Ageeth.

woensdag 27 oktober 2010

Doorkijkdoosje en kaart - door Margo


Van het papier van Kaiser Craft, Hippy Girl collection, heb ik dit cadeaudoosje en kaartje gemaakt. Het doosje is 10,5 x 10,5 cm, leuk om een kleinigheidje in te doen. De stempel is van Vilda en ingekleurt met Derwent potloden.

De kaart is 13,5 x 16,5 cm. Deze stempel is van C.C.Design, ook deze heb ik ingekleurd met Derwent potloden.

Groetjes, Margo.

zaterdag 23 oktober 2010

Kaylee is geboren.

Gisteren is ons designteamlid Mélanie bevallen van Kaylee. Kaylee weegt 3460 gram en is 50 cm. Natuurlijk wens ik jullie als vers gezinnetje al het goeds toe. Heel veel plezier met en van de kleine meid en ik kom snel een keertje naar Maastricht.

Ook namens het gehele Design Team van harte gefeliciteerd!
Liefs, Ageeth.

maandag 18 oktober 2010

Big City Rotterdam Layout - door Lean.
Hoi deze keer een lo van een foto van mij en mijn hond in de grote stad...Rotterdam. Dat is denk ik wel te zien.

Ik heb het papier gebruikt van Basic Grey - Olivia. Het is een meisjes lijn maar zeker ook anders te gebruiken. In de winkel zijn ook hele leuke embellisments te vinden. Deze keer heb ik ze zelf gemaakt met kraft en touw. Net wat stoerder maar ook wat ribbon en kant. Ik vind de tegen stelling wel leuk zo en roze met de grote havenstad. En ja mijn t-shirt kleurde er perfect bij.Je kan ook heel goed cardstock gebruiken en daar stempels op zetten uitknippen en je hebt je eigen embellishments.

Ik heb bij het kraft alleen een buiten randje laten zien de rest heb ik gebruikt voor mijn details...embellishments. Het design papier snij je rondom een halve cm van af even opruwen met de schaar en dan komt het kraft of cardstock mooi uit...Je kan er ook nog leuk een kleinrandje kant tussen stoppen van een paar cm lang ...leuk met restjes die je net niet meer kan gebruiken.

Heel veel scrapplezier weer!
Groetjes, Lean.

maandag 11 oktober 2010

Thank You Kaart - door Sandra.

 


Voor mijn ouders heb ik deze kaart gemaakt om hen te bedanken voor al hun hulp tijdens onze verbouwing.

Als basis heb ik een vel met swiss dots gebruikt. Daarna heb ik een stuk ribbelkarton gebruikt en hieroverheen is prachtig papier van Basic Grey 'Capella' geplakt. De hoekjes zijn ook van ribbelkarton, evenals de bloemen. De stempel is van Vilda Stamps.

Groetjes, Sandra.

zondag 10 oktober 2010

Filefolder Boekje - door Wil.
Hoi lieve mensen nu was ik aan de beurt om iets te laten zien dus hierbij mijn bijdrage voor het DT.

Ik heb een mini boekje gemaakt. Het  is erg leuk om te maken, maar wel veel werk. Ik heb dit boekje gemaakt met de coluzzle File Folders. Ook heb ik de Silhouette gebruikt en het leuke papier van BasicGrey - Sugar Rush. Op mijn blog zal ik de uitleg zetten van de week zo dat jullie dit leuke boekje ook kunnen maken. Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!

Veel kijk plezier!
Liefs, Wil.

maandag 4 oktober 2010

Believe Miniboekje - door Lean.

Voor het mini album Believe heb ik papier gebruikt van Basic Grey - Acappella. De covers zijn gemaakt van chipboard bewerkt met gesso en glimmermist. De pagina's en tags van kraft maar dit kan ook met cardstock. Voor de rest kantjes, bloemen ,touwtjes en lintjes maken het weer af.

Heel veel scrapplezier weer!
Liefs, Lean.

zaterdag 2 oktober 2010

Merci dat jij er bent - door Marit.Hallo Allemaal,
Hier ben ik weer even met een nieuw project! Deze keer heb ik me gewaagd aan de momenteel zo populaire Merci Doosjes. Het is een enorm leuk kadootje om te geven en uit één normaal pakje Merci (20st) gaan vier van deze super leuke doosjes!

Ik heb het altijd leuke papier van Doodlebug van de swiss dot collectie gebruikt. Het leuke aan dit papier vindt ik dat het heel vrolijk is en daarom uitermate geschikt voor kadootjes! Ik heb voor jullie even de maten in een plaatje gezet en hoop dat het zo duidelijk voor jullie is!
Creatieve Groetjes, Marit.