woensdag 17 november 2010

Nieuw Binnen: Basic Grey - Marjolaine.

Hallo Allemaal,
Vandaag is de nieuwe lijn van Basic Grey - Marjolaine gearriveerd! Een geweldig mooie lijn in Blauw, Groen en Aqua tinten. Zowel de losse 12" scrapvellen als de 6x6" paper pad is vanaf vandaag in onze shop te koop.

Craftable White Flowers:


Deze zijn perfect zo te gebruiken op een layout, kaart of ander werkstuk, maar zijn ook prima te bewerken met bijvoorbeeld distressinkt, shimmer mist of copics om precies de kleur te krijgen die je nodig hebt! Er zijn natuurlijk nog heel veel andere manieren te bedenken om deze bloemen een eigen look te geven dus de ideale bloemen voor ieder werkstuk! Ga hiervoor dus snel naar de winkel! ;)

Kaisercraft - Candy Lane:
Van Kaisercraft hebben we de nieuwe lijn Candy Lane binnen gekregen. Een heerlijk zoete papierlijn met o.a. theeservies, cupcakes en bloemen. Een genot voor alle meiden layouts en kaarten. Wees er snel bij want deze zoetigheid vliegt de winkel uit!

Binnenkort Verwacht:

Van Basic Grey de lijn Curio. Een prachtige Vintage lijn die zowel perfect is voor prachtige layouts als heerlijke vintage kaarten. Hou onze winkel en/of blog dus goed in de gaten voor deze geweldige lijn!

Creatieve Groetjes, Marit.

4 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

wauw! schitterend!

Lean zei

ooooo gaaf zeg i am in love...

wil zei

wauw he gaaaaaaaaaaaaaaaaf

blogvanco zei

Leuke spullies weer, ik ben wel van dat "blauwe", super !!